Acta de la reunió de l'AMPA del mes de febrer


ACTA DE LA VA REUNIÓ DE l'AMPA DEL CEIP GERBERT d'ORLHAC CELEBRADA EL QUATRE DE FEBRER DE DOS MIL DEU A LA SALA DE PROFESSORS DEL CENTRE.

Assistents: Manel Turon, Eva de la Rossa, Magda Franquesa, Sara Martínez, Jordi Torres, Jordi Cano, Vanessa Velert, Florence Blaize, Virginia Martínez, Eva Tataret, Cristina Méndez, Sergi Bisavert, M. Rosa Escolá, Maite Olivella, Josep Arnau i Manuel Villegas.

En absència de la secretària, Manuel Villegas actua com a secretari i moderador.

1.- Activitats.

Josep Arnau informa que des del centre se li ha fet arribar gran interès per la celebració de la jornada de bricolatge comentada en la reunió anterior. Estem a l'espera que s'enumerin per part del centre els treballs concrets a realitzar a fi de preparar la seva realització i fixar data.

Virginia Martínez ens informa sobre l'acte a favor d'Haití que vam comentar igualment en la passada reunió i que està sent organitzat per ella. Ens sol·licita col·laboració en tres àmbits concrets:

  • Difusió de l'acte: S'acorda donar difusió a través de la Web, la llista de distribució i la coordinadora d'AMPAS.
  • Sol·licitud d'un espai municipal a La Casa de la Cultura per assajar. En realitzar-se la sol·licitud en nom de l'AMPA, aquest espai serà cedit gratuïtament.
  • Càtering per als artistes: Sondejarem des de l'AMPA possibles col·laboracions.

2.-Biblioteca.

Eva Tataret ens comenta que fa falta material per a la biblioteca. S'ha rebut una carta dels delegats sol·licitant col·laboració. També s'ha sol·licitat col·laboració a la Diputació. Esperarem resposta d'aquesta última i alhora anirem pressupostant les necessitats a fi de, un vegada hagi respost la Diputació, escometre les que aquesta no cobreixi.

3.-Coordinadora d'AMPAS.

Florence Blaize informa que hi ha escoles que estan proposant la realització conjunta de Casals de vacances. Es comentarà la possibilitat amb Anna Fitó però es veu poca viabilitat. També informa que s'està organitzant, a instàncies nostres un col·loqui amb el Jordi Vinyals per explicar la zona educativa i la LEC. Hi ha diverses escoles interessades, s'informarà la data de celebració.

4.- Temps del Migdia.

Eva Tataret informa que en la reunió de delegats s'ha comentat que diversos pares han observat que durant el canvi de torn del menjador només hi ha dos monitors al pati per a un nombre elevat d'alumnes i que hi ha hagut problemes de comunicació amb alguns petits incidents. Comenta un tema en particular que, segons informa Manuel Villegas, ja va ser comentat en el Consell Escolar i que es va decidir incloure-ho en l'ordre del dia del pròxim consell per tractar en profunditat la necessitat d'activar la comissió de convivència del centre a fi de tractar temes com aquest i analitzar las condicions de convivència del centre, no sols pel que fa a relacions personals, sinó també a espai físic.

S'acorda comentar el tema amb els pares que ens representen en la comissió de menjador per veure si ha estat objecte de tractament dins aquesta comissió i poder portar la postura de l'AMPA al pròxim consell escolar.

5.- Pròxima reunió.

És fixa la pròxima va reunir per al dia 4 de Març als 21:30 hores. A instància de Jordi Torres i per aclamació popular, aquesta reunió la celebrarem sopant en un restaurant. Josep Arnau s'encarregarà de tancar el tracte amb el restaurant i informar-nos de la seva ubicació.

Sense cap altre particular, s'aixeca la sessió.