ACTA DE LA REUNIÓ DE L’AMPA D’OCTUBRE 2010


ASSISTENTS: JOSEP VICENT ARNAU, BET BÀRBARA, MARTA TERUEL, MAGDA FRANQUESA, EVA TATARET, EVA BARTOLOMÉ, JORDI CIURANA, MANUEL TURON, JORDI JUNYENT, JORDI TORRES, SERGI BISGUERT, CRISTINA MÉNDEZ, PILAR BONO, PALOMA BEGUÉ, CARME FUERTES i VANESSA VELERT

2. ORDRE DEL DÍA
A. FESTA INAUGURACIÓ DE L’HORT DE L’ESCOLA. DATA: DISSABTE 6.11.10
B. REUNIÓ COORDINADORA D’AMPES I REUNIÓ DE LA COORDINADORA AMB L’ALCALDE LLUIS RECODER
C. POSICIONAMENT DE L’AMPA amb relació a les COLONIES DE 6È
NOUS PUNTS A TRACTAR:
D. PROPOSTA D’UNA NOVA COMISSIÓ DE BECARIS. Iniciativa de l’Ampa : Pilar Bono
E: PROPOSTA D’UNA COMISSIÓ PER PORTAR LES QUEIXES A L’AJUNTAMENT (es parla conjuntament amb el punt B. Coordinadora d’Ampes).
G: JUBILACIÓ ROSER.

A. FESTA D’INAUGURACIÓ DE L’HORT DE L’ESCOLA.


La festa d’inauguració serà el proper dissabte 6 de Novembre. Es tracten idees per portar a aquesta festa, entre d’altres: contacontes, planter de llenties de diverses formes... A la reunió del 18.10.10 de la comissió determinarà exactament els tallers i/o activitats. La Verònica de l’Institut de la Infància proposa celebrar el mateix dia d’aquesta inauguració la jornada “Sobre rodes”; finalment es decideix des de l’Ampa que no es massa convenient perquè coincidirien massa activitats. Abans de la festa, la comissió mantindrà també una reunió amb l’educadora ambiental, Anna Valderrama, per aportar noves idees i parlar del projecte de l’hort per a aquest curs.

B. COORDINADORA D’AMPES.


A l’última reunió de la coordinadora d’Ampes s’acorda la constitució de nous grups de treball: “comissions mixtes” formades per les direccions de les escoles i membres de l’Ampa. Es posa de manifest que els membres de la coordinadora estan bastant “enfadats” pel tema de les mesures de pressió preses per les escoles al Departament d’Ensenyament per la retallada continuada a les escoles públiques durant els darrers anys. La coordinadora es reunirà el proper dimecres 20 d’Octubre amb l’Alcalde de Sant Cugat per manifestar el seu descontent amb les retallades per part de l’Ajuntament: Autocar de la piscina de primer, Tècnics especialistes: psicomotricitat…
Quina serà la propera retallada?


Aquest punt, enllaça amb la nova proposta de Pilar Bono (membre de l’Ampa) de crear una nova comissió, constituïda per pensar en formes de pressionar i transmetre a l’Ajuntament el malestar dels pares del Gerbert amb referència a les retallades. Per començar es determina la redacció d’unes cartes per part de nens de l’escola sobre la retallada del autocar a la piscina i la disminució continuada d’aquesta activitat des dels inicis de l’escola.

C. EN RELACIÓ AMB LES COLÒNIES I SOBRETOT LES DE 6È.

L’AMPA proposa plantejar al claustre tant el nostre suport per reivindicar aquestes retalladles com expressar el nostre desencant per la supressió aquest curs de les colònies a l’escola i especialment les de 6è (pel fet de ser l’últim any dels nens a l’escola). Només dues escoles públiques de Sant Cugat han decidit no fer colònies a 6è. Queda pendent parlar amb l’Anna Fitó perquè ens doni data per poder parlar amb els membres del claustre.

D. Un dels membres de l’Ampa s’ofereix a organitzar una nova COMISSIÓ DE BECARIS per donar suport a les tasques dels Mestres en èpoques amb més feina. Es tracta d’estudiants en pràctiques i tècnics en pràctiques: del 7 al 13 de Setembre i del 7 al 21 de Juny. La seva feina no està remunerada per l’escola. Treballen en règim de practiques.

E. Aquest punt s’ha tractat dins de la coordinadora d’Ampes.

F. La Roser es jubila el proper mes de desembre. Hauríem de començar a pensar amb alguna cosa de comiat per part de l’AMPA.

ES DECIDEIX LA DATA DE LA PROPERA REUNIÓ: 4.11.2010