El Gerbert a la Barcelona Magic Line

El darrer dia 5 de març es va portar a terme la caminada de la Barcelona Magic Line. La BML és una mobilització solidària en favor de les persones que es troben en situació vulnerable que organitza Sant Joan de Déu.

L'esdeveniment central d'aquesta mobilització és una caminada solidària, per equips i no competitiva, que promou la implicació dels equips participants a través d'un repte econòmic a assolir abans de la caminada. Els equips fan accions de sensibilització i captació de fons al seu entorn per aconseguir el repte i així fer créixer l'impacte solidari de la mobilització.

El Gerbert d’Orlhac hi va participar amb un equip format per diverses famílies,  que portava el nom de "Gerbert Ampassiona't".  D’altra banda, l'escola s’havia fixat el repte de recaptar 300€ per poder contribuir a la causa solidària.

La Comissió de Solidaritat del Gerbert va organitzar una paradeta on es venia material facilitat per Sant Joan de Déu, i finalment, no només es va assolir el repte, sinó que la recaptació final va ser de 340€. Des de l’escola i l’AMPA volem agrair l’esforç i la il·lusió de totes les famílies i els voluntaris implicats, i animar a tothom a participar a la marxa de l’any vinent amb l’objectiu de superar la recaptació d’aquest any i fer escola i comunitat entre tots.