Acta de la reunió de l´AMPA de 5 de Febrer de 2009

ASSISTENTS A LA REUNIÓ:

Ferran Amago, Josep Vicent Arnau, Eva Bartolomé, Elisabet Golobardes, Cristina Méndez, Rosa Peña, Eva de la Rubia, Manel Turón González, Manuel Villegas Santos i la directora de l'escola, Anna Fitó.

TEMES TRACTATS

PROJECTORS I PANTALLES DIGITALS
La Pilar ens ha ensenyat com funciona la pantalla digital interactiva. Ha estat molt didàctic ja que em pogut comprovar que es una eina molt pràctica. Les senyoretes ja han comentat que els alumnes gaudeixen mes de les classes i que es més fàcil que posin atenció a les explicacions. A final de curs tindrem encara més dades per valorar l´èxit i d´acord al pressupost mirarem de comprar alguna pantalla digital interactiva mes.

HORT
L´Ajuntament va donar varies possibilitats d´ubicació de l´hort. Escola en va triar una i ara esperem una desposta. Es podria accedir i veure des del pati. A veure si aviat podem començar amb l´hort. Totes les escoles que ja en tenen diuen que ha estat un èxit ja que permet treballar molts aspectes.

CD DEL CONCERT DE NADAL
Aquest any el DVD de Nadal s´ha pogut comprar directament a una botiga. De moment sembla que ha segut una bona idea ja que ningú ha dit el contrari. Com sempre el format DVD té les seves “curiositats”: hi ha gent que no el pot visionar en el DVD de casa però si a l´ordinador i al contrari. En fi…misteris de la informàtica.

COMBATRE LA CALOR EXCESSIVA A DETERMINADES AULES
Els tècnics d´Aluminis Garriga s´ho han mirat i han donat algunes idees però necessiten que faci més calor per aconsellar una opció concreta. El tema de posar ventiladors (Al sostre) de la sala de professors la veuen molt acertada.

GUAL
Encara no tenim resposta de l´Ajuntament.

BLOC DE L´AMPA
Ja el tenim en marxa:
http://ampagerbert1.blogspot.com/ La idea es que qualsevol informació li la passem al Manel Turón (la seva adreça està al Bloc) i així ell la pengi ràpidament.

REVISTA
Si rebem la informació de les senyoretes a temps i en el format adequat la revista podria surtir desprès de Carnestoltes.

PRIMERS AUXILIS
Preguntarem a la Natalia i a la Cristina quanta gent del personal té fet el curset de primers auxilis per estudiar la conveniència de que el major nombre d´ells fecin el curset. Segons la seva desposta ho parlaríem a la Creu Roja.

PLÀSTIC A LA SORTIDA DE L´ESCOLA
Ja s´ha pasta (des de direcció) una nota a l´Ajuntament per que recullin un plàstic de grans dimensions que hi ha al terra.

VENTADES DEL CAP DE SETMANA PASSAT
Per sort, la nostra escola no s´ha vist afectada.

TRESORERIA
La Comissió de Tresoreria ens ha fet arribar les dades de com estem a dia d´avui. Recordem que qualsevol pare i mare té tot el dret de veure en què estem invertint els diners de l´AMPA. Aquesta Comissió ha fet un gran orç per portar-ho tot al dia i saber sempre en quin punt estem a nivell econòmic.

CONSELL ESCOLAR
L´Anna Fitó ens ha explicat com va anar el Consell Escolar. Es va aprovar el pressupost del Centre; es va parlar del Carnestoltes (aquest any la disfressa serà lliure) i també es va debatre el tema de que als professors amb plaça fixa puguin donar mes hores de classe. Com sempre aquest temes relacionats amb les noves normes o propostes del Govern sempre generen debat ja que a sovint tenen aspectes positius però també deixen aspectes en el aire. A la propera reunió de l´AMPA ja tindrem més dades (al igual que del tema de les vacances de Febrer).

La propera reunió de l´AMPA serà el dijous dia 5 de Març