Resum de la reunió de delegats i delegades de 24 de febrer


Cristina Méndez ens fa arribar un petit resum dels punts tractats a la reunió de delegats i delegades de dimarts 24 de febrer. La reunió va ser breu. Els temes tractats van ser els següents:

1. Accés als IES - Elecció del centre. Sistema de punts per escollir l'institut de nens i nenes del Gerbert d'Orlhac. Els pares i les mares de l'alumnat del Gerbert pot escollir entre dos instituts: el Plà Farreres i el Leonardo da Vinci. L'Anna va explicar que per accedir als altres IES de Sant Cugat ho tindríem més difícil, ja que només podríem intentar entrar amb els punts de vivenda propera, germans o germanes al centre i les altres condicions que regeixen també pels centres de primària.

2. Escola de pares i mares. Finalment, com que els dos grups inicials no eran molt nombrosos, s'ha decidit fer un sol grup que inclou: cicle mig de primària i cicle superior. En breu rebrem informació de les dates i els temes definitius de celebració d'aquestes reunions. L' Anna va afegir també que segurament proposaran la lectura d'un llibre per comentar-lo tots plegats.

3. Cohesió de grup - barreja de nivells. Des de l'escola es va defensar els aspectes positius dels futurs canvis. Van demanar a les famílies que anéssim comentant als nostres fills i a les nostres filles aquest nou canvi (en positiu). La majoria de pares i mares (per no dir tothom) que ja hi ha passat, vem destacar la part positiva d'aquesta nova etapa.

RECORDEU TAMBÉ QUE PODEU VENIR I PARTICIPAR A LES REUNIONS DE L'AMPA. LA PROPERA REUNIÓ SERÀ EL DIJOUS 5 DE MARÇ A LES 21.30 H A LA SALA DE MESTRES DE L'ESCOLA.

Gràcies, Cristina.