L'AMPA (i quatre)


Què és l'AMPA? És una entitat sense afany de lucre que agrupa als pares i a les mares de l'escola. El principal objectiu és el de participar i contribuir a la millora de l'ensenyament que reben els nostres fills. Quines funcions té l'AMPA? L'AMPA és el principal interlocutor entre els mestres i l'equip directiu de l'escola per tal de tractar tots aquells temes que siguin d'interès per a les famílies, establint un marc sota el qual puguem dialogar i reflexionar. Per exemple, les activitats extraescolars es poden proposar des de l´AMPA. Bona part d'elles són gestionades i organitzades per Doble Via i contractades per l'AMPA i el Consell Escolar. Així mateix, l'AMPA administra i gestiona els recursos que entre tots aportem com a associats.

Com puc participar-hi? Recomanem venir a una reunió i veure en quina comissió podríeu col·laborar. Entre tots i totes, i només amb una mica de feina, fem moltes coses i cada comissió s'organitza al seu ritme.

Com contactar? Ens reunim el primer dimarts de cada mes a les 21’30 hores a l’escola. També us podeu adreçar a: ampa-gerbert@googlegroups.com i directament al president: joseparnau@enbuenasmanos.com

Realment hem fet moltes coses, però en podem fer moltes més si som encara més gent. Anima't a col·laborar-hi! L'escola i els teus fills se'n beneficiaran!