Reunió de delegats del 15 d'abril de 2009

Hola,
Amb una mica de retard per totes les notícies d'aquests dies, us passem l'acta de la reunió de delegats que es va celebrar el passat 15 d'abril.
A banda d'això, recordar-vos la xerrada anunciada en el post anterior. Com que el Barça ja ha jugat, no hi ha excusa per no assistir-hi!

1. Sant Jordi:
Aquest any l'escola ha decidit fer la celebració de Sant Jordi durant tota la setmana perqué no fos tot en un dia i els nens/es ho poguin disfrutar; per això s'han organitzat diferents actes, alguns dels quals se'ns demana la participació als pares:

- Paradeta de pastíssos: rebrem una carta informativa a final de setmana
- Paradeta de llibres: fa falta gent per estar a la parda de llibres que estarà posada al mati i a la sortida de l'escola.
- Vindran il.lustradors a l'escola per a dibuixar i explicar contes als nens de 1er i 2on.
- Conte-contes: s'ha pensat un conte adequat per a cada curs amb la idea que sigui un pare o mare que l'expliqui als nens. Fan falta 9 pares voluntaris que puguin anar explicar contes al llarg de la setmana , concretament entre dilluns, dimarts i dijous pel matí. Si algú té ganes de fer-ho que es posi en contacte amb l'Anna Fitó.
- Teatre: cada any els professors fan una representació als nens de la història de St. Jordi. Enguany demanen si hi ha pares amb ganes de fer la representació amb ells perqué sigui una cosa més compartida.
- Com cada any es fara intercanvi de llibres entre els nens
- Es farà exposició a la bibloteca de l'escola i a la tarda la podem visitar els pares.
- Els nens de 1er i 2on fan una obra de teatre amb angles pels nens d'educació infantil.
- Lectura amb veu alta els nens/es de cicle mig i superior.

2. Dissabte 25: 2on cercavila de gegants i geganters de les escoles de St.Cugat. Cal saber si hi ha famílies i nens que vulguin anar-hi i portar els gegants de la nostre escola.
Si algú té inetrès que es posi en contacte amb Anna Fitó.
També hi participaran el grup de percusisó de l'escola. Enviaran carta informativa.

3. Roba perduda: hi ha un munt de roba perduda a l'escola que no es recull des de fa molt temps. A finals d'aquest mes aquesta roba es donarà a alguna entitat que ho distribueixi a famílies que tenen necessitat. Es posarà una nota informativa a la web de l'escola per qué tothom ho sàpiga.

4. Pre-inscripcions: aquest any han tingut 55 per-inscripcions a P3 i altres a P4, 1er,2on, 4art,... Encara han de sortir les llistes.

De moment això és tot !!

Nota: la Flor i jo us hem anat enviant les informacions de totes les reunions que hem anat però no ens queda clar si la gent ho rep. Us agrairiem que ens poguessiu fer una resposta ( amb un "Ok rebut") n'hi ha prou. Més que res per comprovar que aquest grup de correu funciona correctament.

És important perqué volem convocar una sortida d'un dia, de famílies ,algun cap de setmana proper i volem saber si es pot fer via mail com ho vam fer l'any passat.

Si algú coneix alguna família que no té mail us agrairiem que li passessiu aquesta informació.

Una abraçada a tothom!!