Reunió de l'AMPA del 2 d'abril

Hola a tothom,
Us passem l'acta de l'última reunió de l'AMPA que es va celebrar el passat 2 d'abril.

Reunió del 2 d´Abril

Han assistit: Montse Giralt , Josep V. Arnau, Magda Franquesa, Celina Torre, Mireia Pi, Manel Turón, Manuel Villegas .

Xerrada dels Mossos d´Esquadra sobre els perills d´Internet

El dia 20 d´Abril, al Gerbert d´Orlhac

"Sobre rodes" de Verónica Bronstein

Farem un grup de treball per tal d´ajudar a que funcioni el millor posible el projecte de la nostra companaya Verónica. Quant tinguem clara la data definitiva avisarem a tothom per veure qui vol i pot col.laborar.

Samarretes

La Magda ens ha parlat de fer xandalls només fins a Segon i la possibilitat de fer samarretes pels nens de 5è i 6è. Es tractaria de triar un disseny que fessin ells mateixos.

Ampliació de la porta metàlica d´accés a les classe de Infantil.

A les hores d´entrada i sortida es veu clarament que aquesta entrada es totalment insuficient. Anna Fitó ens ha dit que ja s´ha demanat fa un parell d´anys. Es tornarà a insistir.

Comissions de delegats

Aquest any hem comprovat l´eficacia de les Comissions dels Delegats. Es una manera fantàstica de millorar la comunicació entre pares i escola. Ara el ideal es que después de cada reunió s´enviés un resumet a l´Ampa. Així nosaltres també podriem trasladar aquestes conclusions o sugerències a l´escola. Agraím molt els resums que ja ens estan arribant. Creiem que es un manera molt positiva de participar amb la part més educativa.

Revista

La veritat es que ha quedat genial. De part de tots felicitem a la Cristina Méndez, Eva Tataret i a tots els mestres que han col.laborat en aquesta edició.

Diada de Sant Jordi

Es montaran dues parades a l´entrada del Cole al matí (de 8 a 9) i per la tarda (de 4 a 6). Necessitariem voluntaris/es per las paradas.

Aquest any també es farà lo del concurs de pastissos. Es diners es destinaran a algun projecte solidari encara per determinar.

Festa final de curs

S´està estudiant el tema ja que aquest any es voldria contractar una empresa que es fés càrrec dels tallers. Els mestres així ho demanat aquest any per tal de poder gaudir de la festa amb els alumnes.

També s´està veient els preus del lloguer de les taules, cadires i de l´orquestra.

Davant de l´alt cost de la festa i pendents de que aparegui algun patrocinador s´està valorant quin cost tendria per familia o què podria aportar l´Ampa.