Reunió de l'AMPA del 7 de maig del 2009


Hi han assistit:

Josep V. Arnau
Celina Torre
Manuel Villegas
Eva de la Rubia
Cristina Méndez
Sònia Mas
Ferran Ballester
Mª Ángeles Melendo
Natxo López

Sopar de 6è
S´aprova subvencionar les samarretes i les orles pel sopar de comiat dels nens i de les nenes de 6è. Queda institucionalitzat, o sigui que es farà cada any.

Festa final de curs
S´està buscant un altre music ja que el de cada any aquest va al CEIP Catalunya. També s´està ultimant la festa pel que fa als tallers. El tema de Tallers de Circ i jocs sembla que són els que tenen més possibilitats. Hem parlat de com organitzar les taules i les cadires. Ferran ha proposat que també podrien participar els gegants i ara s´està parlant amb la Colla Gegantera per tal de veure a quin hora podrien venir i com integrar-ho tot amb la festa.

Tema calor a les aules
Decidim fer la prova amb els ventiladors i tornar a dir a la gent d´Aluminis Garriga
que vinguin per tal d’estudiar com funcionaria canviar la forma d´obrir algunes finestres o posar-hi fulloles. El tema seria veure com es pot crear corrent d´aire i fer que surti l´aire calent.

Concurs public pel tema del Menjador
La Comissió del menjador junt a la directora, Anna Fitó, estan elaborant tota la documentació pel concurs public que haurà de escollir l´empresa que durà el menjador. Recordem que el contracte amb Doble Via ja s´ha acabat després de diverses pròrrogues. Ara serà el Consell Escolar el responsable legal del tema menjador, però igualment serà l´Ampa, a nivell pràctic, qui gestionarà el tema del menjador, el Bon dia i les activitats extraescolars.

Aquest darrer tema, per la seva trascendència, va ocupar gairebé tota la reunió.