Resum de la reunió de l´AMPA de 4 de juny de 2009


Assisteixen a la reunió:

Josep V. Arnau, Manuel Villegas, Eva de la Rubia, Cristina Méndez, Sònia Mas, Natxo López, Antonio Molina, Marta Teruel, Montse Giralt, Antonia Latorre, Joan Castelló, Eva Bartolomé, Anna Fitó, Manuel Turón, Sara Martínez i Elisabet Golobardes.


Festa final de curs.

La gent de la Comissió ens ha estat explicant com van els preparatius. Els delegats enviaran un e-mail per sol.licitat gent pel bar (torns de 30 minuts) i uns quant pares per classe per muntar les taules. De moment la venda de tickets va molt bé i sembla que serem força gent. Hem quedat també alguns pares (necesssitariem més gent) a les 5 per baixar les neveres al pati. El Ferran ens ha confirmat, per e-mail, el tema dels Geganters i ara s´està veient com coordinar-ho tot. Aquest any tindrem un duo encarregat de la música.

Tresoreria.

La Comissió ha presentat la comptabilitat d´una manera clara i entenedora per tothom. Aquest punt es molt important per saber sempre en quin punt estem i poder fer una previsió real del que disposem. S´ha pogut fer front a tot el que s´ha necessitat.

Comissió de la calor.

Aquest es un tema bastant feixuc ja que tots sabem que degut a la mala construcció de l´escola tot favoreix que es passi molta calor a les classes. (Al dia següent d´aquesta reunió ja va vindre un tècnic per fer proves en una classe i en l´aula d´informàtica. A veure si podem aconseguir que corri l´aire i eliminem, com a mínim, l´aire calent que s´acumula a les classes. La idea es que presenti ràpid el pressupost i veure quins resultats tenim. En la comissió estan Natxo, Josep, Sònia i Elisabet). Els ventiladors i les persianes son també algunes de les mesures a estudiar.

Comissió dels llibres.

Veient el bon resultat dels llibres socialitzats (es van estalviar molts diners) aquest any es vol fer el mateix amb tots els llibres. Cada família els podrà comprar lliurement on sigui però qui estigui interessat ho podrà fer a l´escola. S´enviarà un full a cada família on ho explicarà tot molt bé. Els llibres s´hauran de pagar per adelantat i quan els nens comencin les classes al Setembre ja tindran els llibres a la classe. A banda de la comoditat de no tindre que anar a comprar-los sortiran més econòmics.

Quota de l´Ampa.

Acord per no pujar-la. Així que mantindrem el mateix preu.

Comissió del menjador.

El tema del concurs pel menjador de l'any que ve continua el seu curs. Ja us anirem informant de com va tot.

Memòria final de curs.

Hem de fer la memòria de final de curs per presentar-la al Consell Escolar així que necessitem que cada Comissió envie (a Josep) un breu resum del que ha fet. Estaria molt bé que ho féssim abans de la setmana que ve, ja que el Consell Escolar es reunirà aviat.


Quedem per tornar a reunir-nos el 9 de SETEMBRE que cau en DIMECRES.