Acta de la 1a reunió de l'AMPA 09-09-2009


Hi han assistit: Josep V. Arnau, Manuel Villegas, Cristina Méndez, Montse Giralt, Anna Fitó, Manuel Turon, Sara Martínez, Ferran Amago, Cristina Planas, Rosario Magaña, Èlia Espina, Florence Baize, Marta Teruel i Verónica Bronstein.

La primera reunió ha començat han molta participació i moltes ganes de continuar fent coses per la nostra escola.

Canvi d'empresa per gestionar el Menjador, el Bon dia, extraescolars, etc.
L'escola, Alessa (la nova empresa) i la Natàlia i la Cristina han fet un grandissim esforç per coordinar-ho tot. Recordem que continua treballant el mateix personal (monitors, cuiners, etc). ALESSA ha demostrat, al menys de moment, molt d'interès i molt bona voluntat.

Doble Vía no ha fet els Casals de Setembre i hem retornat els diners. Començaran a l'octubre.

Material per Natàlia i Cristina
ALESSA ha posat un ordinador i material d'escriptori. Per evitar aquests problemes, quan canviem d´empresa, mirarem d'aconseguir que els ordinadors, programes, prestatges, etc., siguin propietat de l'escola. La Natàlia i la Cristina ens faran un llistat de les prioritats.

Hort escolar
Ja tenim l'hort delimitat. L'ajuntament ho està endreçant tot i a veure si aviat podem començar a planificar-ho.

Porta d´accés a preescolar
Sembla que definitivament s'ampliarà durant aquest curs.

Aire condicionat
Es posarà, tan aviat com sigui possible, a l'Aula d'Informàtica. La mateixa empresa posarà també, si és possible, els ventiladors que ja hem comprat.

Llibres
La gent ha estat molt contenta per aquest nou servei de l'AMPA. Felicitem a l'Eva i a tota la Comissió que s´ha encarregat del tema. De totes formes ja s'han tret algunes clonclusions per tal de millorar més aquest servei: no donar bosses de plàstic. El professorat tindrà una llista de l'alumnat que hagi pagat i donarà en mà els llibres a cadascú. Al juny es donarà el llistat dels llibres i el preu. La idea é que abans de final de curs tinguem els llibres i que els i les alumnes ja se´ls enduguin a casa.

Professorat
A la web de l'escola trobareu el llistat dels professors i de les professores de cada curs: http://www.xtec.cat/ceip-gerbert-d-orlhac/personal.htm#EducacioInfantil

Sobre rodes
La Verònica ens ha presentat el projecte del “Sobre rodes” d'aquest any.
D´entrada, l´objectiu inicial és reutilitzar llibres, patinets, bicicletes, etc., però també es tracta de trobar espais per interrel·lacionar-nos les famílies. Ja s'ha enviat un comunicat demanant gent que ajudi de forma puntual al funcionament de la jornada. Darrere d'aquest projecte hi ha molta il-lusió...i moltes hores. Gràcies Verònica.

Psico
L'any passat teníem dues persones per grup, però aquest any l´ajuntament ha reduit la seva aportació i només P3 disposarà de dues persones. La resta de nivells faran la psicomotricitat amb un sol professor o professora.

Aquest són, resumits, els temes que hem tractat a la reunió.

P.D. No us oblideu d´anar mirant, de tant en tant, el nostre bloc:
http://ampagerbert1.blogspot.com/ En Manel i la Sònia intenten mantenir-lo actualitzat i tenir tothom al dia de tot el que fem des de l'AMPA.

Quedem per tornar a reunir-nos l'1 d´octubre, dijous, a les 21:30 h a l'escola. La reunió servirà per pesentar l'AMPA als pares i a les mares de l'escola que s'hi vulguin incorporar i també ha de servir per renovar, o no, els càrrecs de l'AMPA.