Sobre rodes


Verónica Bronstein, activa mare de l'escola vinculada a l'Institut de la Infància, ens ha fet arribar una proposta interessant.

L'Institut de la infància ha creat un projecte que es diu "Sobre rodes: reutilizació de bicis, tricicles, skates, patinets i llibres". L'any passat van realitzar la primera trobada a la nostra escola i aquest any ho tornaran a organitzar el proper mes d'octubre.

L'activitat consisteix en un intercanvi de materials amb rodes i llibres entre l'alumnat de l'escola que hi vulgui participar. Paral·lelament, es desenvolupen diverses activtats i tallers.

A banda del benefici que en van poder treure les famílies participants, i de la interacció social que va generar l'activitat, l'escola ha pogut comptar per aquest curs, amb nous tricicles per Educació Infantil i llibres per a la biblioteca. Per aquest curs 09/10, el projecte ha estat seleccionat per l'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament i compta amb una petita subvenció.

S'està creant un grup de mares i pares que vulguin col·laborar en dur a terme aquesta activitat a l'escola. Es necesita un equip de 12 persones. Ens avisen que es tractaria, només, de 2 o 3 reunions prèvies, com a màxim. No fa falta disposar de gaire temps. Es trata d'una activitat puntual!

Tothom qui estigui interesat a col·laborar en el projecte, pot contactar amb la Verónica a través del següent correu electrònic: veronicabronstein@yahoo.es