Resum de la reunió de l´AMPA de 8 d'octubre de 2009


Hi han assistit:

Josep V. Arnau, Manuel Villegas, Cristina Méndez, Manel Turon, Verónica Bronstein, Antonio Molina, Vanesa Velert, Magda Franquesa, Jordi Torres, Natxo López, Gemma Serra, Jordi Junyent, Paloma Begue, Remei Rodríguez, Sergi Bisquert, Maite Olivilla, Eva Tataret i Eva Bartolomé.

La reunió d’avui ha començat presentant l'AMPA als pares i a les mares que han vingut per primera vegada. Els hem explicat quina és la nostra tasca i després de respondre alguns dubtes i preguntes, hem passat directament a repassar els temes de les Comissions. Així podríen veure la realitat de les nostres reunions i com treballem.

Llista de distribució

Enviarem a Ferran els e-mails d’aquests nous pares i mares per a que puguin rebre les actes de les reunions i altres informacions.

Hort escolar

Manuel ofereix la possibilitat de donar compost per a l’hort. Només cal dir-li quant i quan el necessitem. Ho comentarem amb la Natàlia i l'Anna Fitó. També parlem de la possibilitat de crear una Comissió de l’hort (avis, pares, gent que s’hagués quedat fora de la Llista dels horts urbans de Can Matas, etc.). L’hort, evidentment, l’han de fer els nens i les nenes de l'escola, però hi ha molta feina per fer, sobretot, ara al principi. A més, també podrien anar explicant als nens perquè s’han de fer determinades feines i com fer-les.

Porta d’accés a preescolar

Segons ens explica el Manel (membre del Consell Escolar), no és que l’any que ve es faran les obres per ampliar la porta d’accés a preescolar; sinó que el compromís de l'Ajuntament per l’any que ve….es estudiar la possibilitat de fer-ho.

Aire condicionat

Ja el tenim instal·lat a l'Aula d'Informàtica, així com els ventiladors que havíem comprat. De moment tot està funcionant molt bé.

Vorera envaïda per plantes d’un veí

A la cantonada propera a l’escola (on estan els contenidors de les escombraries i reciclatge) hi ha un veí que té les plantes de la seva tanca tan descuidades que envaeixen totalment el pas. És perillós perquè també et pot fer un cop a l’ull. Una mare que ve per primer cop a la reunió (nova a l’escola), diu que ella viu en aquesta comunitat i que ho comentarà al seu president. Si veiem que no s'arregla, enviaríem una foto denuncia al Tot Sant Cugat o a l'Ajuntament.

Sobre rodes

La Verònica ens ha comentat com va el projecte, com s’organitzarà i que necessiten més gent per col·laborar-hi. És una col·laboració molt puntual, però vital per al bon funcionament de l’activitat. Serà el dia 25 d’octubre, aproxidament, entre les 11:15 i les 13h. Com que s’espera que molts nens i nenes vinguin en bici, li comentarem a l’agent Martín, per si ells poden organitzar alguna mena de circuit. Així, els nens s´ho passarien bé, i també els tendriem una miqueta ubicats perquò no suposin un peril per la resta.

Trobareu més informació d'aquesta activitat a:

http://www.palimpalem.com/4/sobrerodes/index.html

Zona de picnic i abelles

Una mare ha comentat que els nens es queixen de que hi ha moltes abelles a la zona “del picnic”, que és on estan els pins. Ho comentarem amb l´Anna Fitó.

Nova convocatòria d'assemblea anual i eleccions de càrrecs de l'AMPA

La farem a la propera reunió del dia 5 de novembre, ja que varem acabar la reunió massa tard. Hi ha diversos càrrecs que busquen pares o mares per ocupar-los...

  • Aquest son, resumits, els temes que hem tractat a la reunió.

P.D. No us oblideu d'anar mirant, de tant en tant, el nostre Bloc.

http://ampagerbert1.blogspot.com/

Acordem tornar-nos a reunir el proper 5 de novembre, dijous, a les 21:30 h