Sobre rodes - proposta de trobada


Veronica Bronstein, organitzadora de l'activitat "Sobre rodes", ens fa arribar aquesta informació que tot seguit us facilitem.


Hola!

1-
www.palimpalem.com/4/sobrerodes

Ja esta la web on trobareu informació de l'activitat SOBRE RODES. Per un tema de temps i recursos humans esta en castellà, però esperem que, amb col.laboració, pugui estar properament en català. Per a tothom qui no va venir el primer any, és important passar pel web i així podran saber què han de portar. De totes maneres, donarem informació als nens i ales nenes de l'escola.

2- Si us hi animeu, quedem per reunir-nos i organitzar l'activitat, el proper dimecres 7 a les 16 h a la porta de l'escola i fins que surtin els nens. Serem breus i pràctics!

3- Si no podeu venir dimecres, però voleu col.laborar puntualment el dia de l'activitat, oferir idees, etc, em podeu escriure. A mé a més, estem pensant en algunes ideas per la presentació de l'hort!

4- Els mes melancòlics, podeu clickar sobre "imagenes"a la web i trobareu fotos, l'encantadora veu radiofònica de l'Anna i la nota de TV San Cugat amb els nens i les famílies al pati de l'escola.

Gràcies al Sergi, pare del cole, que ens farà el pòster de l'activitat!!! Aviat ho tindrem penjat a l'escola i al poble!!!

Una abraçada,