Loteries i 2a jornada de contes


Us recordem que aquest any, des de l'AMPA no es farà la tradicional loteria de Nadal i, en canvi, s'ha preparat la rifa d'una magnífica panera els números de la qual, i si no hi ha res de nou, podreu comprar la propera setmana.

En qualsevol cas, la coordinadora d'AMPAs de Sant Cugat sí que té un número, el 84.925. La conserge i amiga Roser, ens ha explicat que ja n'ha venut uns quants talonaris, però que encara té números. El fons que es reculli es destinarà a activitats que beneficïin tots els centers d'ensenyament públics de la ciutat. Ens sembla clar que és un bon motiu per jugar-hi.

D'altra banda, recordeu que el proper diumenge, 13 de desembre, entre les 11 i les 13hores, tindrà lloc a l’escola el II Diumenge de Contes al Gerbert.

Aquest any hi haurà, bàsicament, tres espais:

1. Una actuació del grup d’animació "Vivim del cuento", que ens explicaran contes i cantaran cançons d’en Xesco Boix (www.marcvirgili.com/vivimdelcuentu/).

2. També hi haurà una parada de venda de llibres que a la Biblioteca de l’Escola li encantaria que li portessin els Reis.

3. I, finalment, hi haurà un estand amb informació de l'associació Forkids(www.forkids-ong.org) amb manualitats fetes pels alumnes de l’Escola.

Per al punt de venda de llibres es necessiten algunes persones que vinguin cap a les 10 del matí del mateix dia 13, per muntar la parada i, durant l'activitat, atendre les vendes.

Per a l'espai de Forkids, també serà necessari algun adult que doni un cop de mà als nens i a les nenes que estaran a la parada.

A banda dels espais ja comentats, també hi haurà una taula amb pastissos per vendre. D'aquest espai se n'encarregarà l'Eva de la Rubia, així que els que vulgueu col·laborar amb una coca, poseu-vos en contacte amb ella a: eva.delarubia@lesan.es.

Ens diuen que aniria molt bé saber tan aviat com sigui possible amb qui es pot comptar per diumenge. Així que tothom que vulgui donar un cop de mà, pot enviar un mail a l'Eva Tataret (ballestertataret@gmail.com) i passarem la llista a la Sara (de la biblioteca) que coordina, per segon any, aquesta bonica activitat.

Ara ja so sabeu. Esteiu convidats a comprar loteria per una bona causa i a participar en la jornada de diumenge, també com a voluntaris i voluntàries.