Acta de la reunió de l'AMPA de 14/01/10


ACTA DE LA REUNIÓ DE L'AMPA DEL CEIP GERBERT D'ORLHAC, CELEBRADA EL CATORZE DE GENER DE DOS MIL DEU A LA SALA DE PROFESSORS DEL CENTRE.

Assistents: Anna Fitó, Cristina Planes, Laura Keegan, Manel Turon, Jordi Torres, Sergi Bisovert, Jordi Cano, Sonia López Guimerà, Rosa Peña, Josep Arnau i Manuel Villegas.


En absència de la secretària, Manuel Villegas actua com a secretari i moderador.

1.- Activitats.
Sonia López informa que Virginia Martínez, mare de l'escola i cantant del grup “La porta dels somnis”, està pensant realitzar una activitat benèfica per recaptar fons per a Haití i demana la col·laboració de l'AMPA tant per publicitar l'acte com perquè s'avaluï la participació directa.
S'acorda que un vegada prengui forma, s'avaluaran les possibilitats de suport directa i es donarà difusió a l'acte.
Anna Fitó pren la paraula i agraeix al grup de mares que va actuar en el concert de Nadal la seva participació. Igualment informa que arran d'aquesta actuació s'ha comentat amb la Virginia Martínez la possibilitat de formar una coral com a activitat de l'escola.
En general s'és de l'opinió que una activitat d'aquest tipus requeriria molta dedicació per part d’algú professional i que caldria pensar a compensar d'alguna manera aquesta dedicació.

2.- Nostra directora informa.
Anna Fitó informa que el divendres dia 15 es procedirà a repartir el díptic per la preinscripció del any vinent. També serà enviat a l’AMPA en format digital per penjar-ho en el blog.
S'ha procedit a l'arreglament de l'hort i es pensa començar Al Febrer amb la plantació d'enciams.
Dimarts 19 es realitzarà la jornada de portes obertes, s'acorda actualitzar el full informatiu de l'AMPA perquè es facin còpies a l'escola que es repartiran el dia de la jornada.
El 12 de febrer es celebra el Carnestoltes a l'escola. Aquest any el tema és l'hort. El Dilluns 15 serà festiu ja que el Consell Escolar va escollir aquest dia com a dia de lliure disposició.
El 14 de Desembre passat es va tancar el contracte del Menjador amb Doble Via quedant un saldo favorable a l'AMPA de 438,36€, que ja han estat cobrats.

3.- Assumptes sobrevinguts.
Jordi Cano comenta que els menús del menjador no apareixen en el Web fins a diversos dies després d'estar vigents. Anna Fitó ho comentarà amb Allesa per solucionar el tema.
Anna Fitó comenta la possibilitat de realitzar alguna jornada de Bricolage per part de pares dins l'escola a fi de realitzar petits arreglaments que l'escola necessita. Passarà una llista de necessitats i tractarem de posar data. S'aprofitarà la jornada per menjar-nos una paella i compartir un estona tots junts.
Rosa Peña ens comenta que ja està disponible en Contrallum el CD de l'actuació de Nadal.

Des de la comissió de tresoreria ens informen de:
S'ha doblat erròniament la quota de material de 5è. S'està tractant de fer la devolució a la major brevetat.
Estem pensant a canviar de banc, ja que Caixa d'Engyners ha passat a cobrar-nos comissió i els tràmits online s'han tornat molt molests. Jordi Cano tractarà de fer una gestió amb La Caixa per obtenir bones condicions.

4.- Propera Reunió.
Es fixa la pròxima reunió per al dia 4 de Febrer a les 21:30 hores a la sala de mestres.

Sense cap altre particular, s'aixeca la sessió.