Informacions diverses


Apuntem tres o quatre coses que van sortir a la reunió de l'AMPA del mes de gener i que considerem que està bé que tingueu presents:

1. La preinscripció s'ha avançat. Tothom, especialment des de l'escola, n'està més o menys al cas, però recordeu que estaria bé confirmar que el proper any penseu continuar (la nostra descendència, evidentment) a l'escola. I qui en marxi, que no oblidi fer-la!

2. La idea és posar en marxa l'hort aquest proper mes de febrer. Si surten voluntaris i/o voluntàries per col·laborar-hi, cal que es posin en contacte amb Sara, a l'escola. Si som un bon grupet, millor.

3. Lligat amb això darrer, recordeu que el "leiv motiv" del carnestoltes a l'escola d'aquest any és l'hort. Nens i nenes (suposo que professors i professores) haurien d'anar disfressats d'alguna mena de cosa relacionada amb l'hort. Les possibilitats són àmplies: verdures, eines, pagesos, etc.

4. I, sobretot, aneu-vos apuntant que el proper dia 15/02 és festa de lliure disposició de l'escola i que els nostres fills i les nostres filles, no hi han d'anar....