Programa de formació per a pares i mares


La Coordinadora d'AMPAs de Sant Cugat, integrada en la Comissió de l'ensenyament públic de la nostra ciutat, organitza una nova edició del Programa de formació per a pares i mares, enguany, del curs 09/10.

En principi, totes les famílies de l'escola ja hauríeu d'haver rebut el full informatiu, però per si de cas...

El Programa el conformen 4 cursos d'adquisió d'habilitats educatives adreçats a pares i mares diferents franges d'edat (dels fills i de les filles, naturalment): 3-6 anys, 6-9 anys, 9-12 anys i 12-16 anys.

D'altra banda, pels propers mesos, s'han preparat fins a cinc xerrades que tractaran diversos temes d'interès: l'ensenyament públic, internet i adolescents, menjar ecològic, estrès familiar o quina mana a casa, en són els temes.

La novetat d'aquest curs són unes sessions de cinefòrum adreçades a pares i mares amb pel·lícules relacionades amb el món de l'educació i prentades per un ponent expert en el tema. La programació d'aquestes activitats es coneixerà ben aviat.

Mentretant, qui vulgui conèixer més i millor el programa, disposar d'informació concreta sobre les dates de les activitats, els continguts, els i les ponents, o apuntar-s'hi, etc., pot consultar el full informatiu que ja hauria de tenir a casa, o bé seguir aquest link.