Dimecres tothom a escola


I dijous, 11 de març de 2010, a les 21 hores, a l’Escola La Floresta (Camí de Can Pagan, s/n), si no hi ha contraordres.

Xerrada - col•loqui

El menjar ecològic: podria ser el model alimentari del futur? Com es pot introduir en un menjador escolar?

A càrrec de Miquel Vallmitjana, doctor en Biologia i Manel Rivero, tècnic mediambiental.

o L’agricultura ecològica, necessita menys energia i contamina menys, podria ser el model alimentari del futur. Però ja s'està convertint avui en la base de molts menjadors escolars.

o A la xerrada explicarem les característiques de la producció ecològica, del seu control i de la importància que les escoles optin per aquest model en el seu menjador.

o És possible un projecte de menjador escolar saludable i sostenible?

o Introducció d’aliments ecològics i canvis en els menús, com es pot fer?

o Problemes i solucions d’un nou model de menjador.

Al finalitzar la xerrada hi haurà un pica-pica d’alguns productes ecològics introduïts a les escoles de Sant Cugat

Organitza: Comissió d’Ensenyament Públic de Sant Cugat del Vallès, integrada per la Coordinadora d’AMPAs i les Direccions dels Centres Públics.

Col•labora: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès

Activitat dins el programa de formació per a pares i mares, curs2009-2010



P.S. I benviguda al bloc, Eva.