I dijous, 11 de març de 2010, a les 21 hores, a l’Escola La Floresta (Camí de Can Pagan, s/n), si no hi ha contraordres.
Xerrada - col•loqui
El menjar ecològic: podria ser el model alimentari del futur? Com es pot introduir en un menjador escolar?
A càrrec de Miquel Vallmitjana, doctor en Biologia i Manel Rivero, tècnic mediambiental.
o L’agricultura ecològica, necessita menys energia i contamina menys, podria ser el model alimentari del futur. Però ja s'està convertint avui en la base de molts menjadors escolars.
o A la xerrada explicarem les característiques de la producció ecològica, del seu control i de la importància que les escoles optin per aquest model en el seu menjador.
o És possible un projecte de menjador escolar saludable i sostenible?
o Introducció d’aliments ecològics i canvis en els menús, com es pot fer?
o Problemes i solucions d’un nou model de menjador.
Al finalitzar la xerrada hi haurà un pica-pica d’alguns productes ecològics introduïts a les escoles de Sant Cugat
Organitza: Comissió d’Ensenyament Públic de Sant Cugat del Vallès, integrada per la Coordinadora d’AMPAs i les Direccions dels Centres Públics.
Col•labora: Ajuntament de Sant Cugat del Vallès
Activitat dins el programa de formació per a pares i mares, curs2009-2010
P.S. I benviguda al bloc, Eva.