Sant Jordi 2010


Diumenge 28 de març al vespre, concert prodaminifictas d'Haití, al Luz de Gas, Barcelona.

I a l'escola, anem preparant Sant Jordi. Pengem la carta d'Eva Tataret, una de les mares mobilitzades i organitzadora de l'activitat, per si no us ha arribat de cap altra manera.


Hola,

Per Sant Jordi farem una col·laboració amb l'escola i pares i/o mares faran de contacontes la setmana de Sant Jordi.

L'activitat és molt simple i la seva durada és de 20’ per als petits i uns 30’ per als grans. Hem dividit la lectura en dos grups: infantil i cicle inicial, per una banda, i cicle mitjà i superior per l'altra. Bàsicament la diferència és que els petits tindran la lectura d'un conte amb atrezzo per part del lector i els gran tindran la lectura amb un suport audiovisual.

Per als petits, el lector durà un cistell on portarà alguna ornamentació personal, i també alguns elements (dibuixos, uns ninos….) que anirà traient a mida que expliqui el conte.

Els grans, a més de la lectura, tindran un ppt que tingui relació amb la lectura.

Aquesta activitat és molt senzilla i amb una mica d’il·lusió i ganes, surt molt bé.

Tots els lectors tindran una pauta similar per desenvolupar l’activitat, que rebreu quan confirmeu la vostra participació.

Us animo a que col·laboreu i a viure un Sant Jordi especial amb els nostres nens i nenes. Si voleu participar-hi, em podeu enviar un mail a: ballestertataret@gmail.com,
o trucar-me al 636 825930.

Moltes gràcies,

Eva Tataret



I bones vacancetes de Setmana Santa...