ACTA DE LA REUNIÓ DE L’AMPA DE 8 D’ABRIL DE 2010


En absència de la secretària, l’Eva Bartolomé, estén l’acta l’Eva Tataret.

Assistents: Josep Arnau, Magda Franquesa, Eva Tataret, Vanessa Velert, Bet Bàrbara, Jordi Torres, Sergi Bisquert, Anna Fitó, Rosario Magaña, Mª José Muñoz, Manuel Villegas, Elia Espina, Esther Pueyo, Cristina Méndez i Manel Turon.


Ordre del dia:
1. Resum de la reunió de la Mesa del Menjador
2. Jornada de bricolatge
3. Informació sobre l’escrit rebut de diverses AMPES del Baix Llobregat en protesta per la política del Departament d’Educació.


1. Resum de la reunió de la Mesa del Menjador

En breu començarà el concurs per a la concessió del menjador, que ara tindrà una durada de 4 anys. Per aquest moriu s’ha tornat a convocar la Mesa que redactarà el plec de condicions de l’esmentat concurs. A aquesta mesa han assistit, les persones que formen part de la Comissió de Menjador, la Rosario Magaña, l’Elia Espinosa i l’Esther Pueyo, així com el President de l’Ampa, en Manuel Villegas, i l’Anna Fitó.

Hi ha una mica de debat ja que s’expressen algunes queixes que les components de la Comissió del Menjador no han rebut i que no han pogut parlar-ho en les reunions que han mantingut amb els responsables del servei del menjador. De nou apareix el tema de la manca de comunicació que les famílies, tot sovint, tenen amb els responsables tant de l’escola com del menjador, i que les seves queixes, dubtes o preguntes es queden a un nivell de “pati” i no arriba als responsables directament.

També es recorda que hi ha dues persones que volen incorporar-se a la Comissió de Menjador i seran convocades ja a la propera reunió que tinguin.

Es proposa fer una enquesta sobre el servei del menjador tot informant, a més, de la convocatòria del concurs. També s’aprofitarà aquesta circular per recordar que les queixes o suggeriments s’han de vehicular a través de l’Ampa (Comissió de Menjador) o directament parlant amb la Cristina d’Alessa.


2. Jornada de bricolatge

La data es va fixar per al 18 d’abril, des de les 10:30 hores, amb la possibilitat de dinar a l’escola. Cada família portarà el seu menjar.

Es convoca una reunió per al divendres a les 17:15h amb els responsables de cada secció per concretar el material.


3. Informació sobre l’escrit rebut de diverses Ampes del Baix Llobregat en protesta per la política del Departament d’Educació.

L’Anna Fitó llegeix un escrit rebut per les Ampes de diverses poblacions del Baix Llobregat en el qual expressen el seu malestar per la política del Departament d’Educació i sobretot per les darreres mesures en tema d’horari, preses de forma totalment arbitrària. Informen de la concentració que hi haurà el dia 11 d’abril. S’informarà a la Coordinadora que l’Ampa del Gerbert se suma a les protestes que apareixen en l’esmentada carta.

També es llegeix l’escrit que la Bet Bàrbara ha preparat per portar a la Coordinadora d’Ampes, on expressem el nostre rebuig perquè siguin les Ampes les que hagin de decidir el tema de la jornada intensiva. Es decideix portar aquesta carta a la reunió de la Coordinadora del dia 21 d’abril.

Ja que tant el tema del menjador com el de l’escrit de les Ampes han estat densos i llargs, es decideix que el tema de Sant Jordi es tractarà a la reunió de delegats que tindrà lloc el dia 12 d’abril.


I sense més temes a tractar, s’aixeca la sessió i es convoca la propera reunió per al dia 13 de maig de 2010.