Festa del barri


Se suposa que tots els nens i totes les nenes del Gerbert d'Orlhac han portat avui a casa informació sobre la festa del barri (Sant Francesc i plaça del Coll) del proper 9 de maig al matí.

Per si de cas algú, una mica despistat, passa per aquí, sàpiga que l'Ajuntamemt i el Departament d'Educació de la Generalitat, en col·laboració amb l'Escola i l'AMPA del Collserola, la Creu Roja, l'Assoc. de veïns i veïnes del Monestir, SCAPS, l'Institut Pla i Farreras, Jocs d'arreu del món, l'Assemblea de Cooperació per la Pau, Traç, La Formiga, l'EBM Nosatra Senyora de Montserrat i la CEEL, organitzen la jornada "Jocs del món".

A les pistes de Sant Francesc hi trobareu un torneig de futbol sala i jocs populars bolivians. A la plaça de Sant Francesc, Zirkelspiel, loteria mexicana, jocs i tradions del Marroc, jocs de taula d'Àfrica i Àsia, una gimcana, els jocs tradiocnals d esempre, un taller sobre com es viu al Sàhara, jocs de taula i ludoteca infantil, bitlles catalanes i un ataller sobre com canviar les regles del joc mundial. Per últim, a la Plaça del Coll hi haurà un espai infantil amb conta-contes i tallers.

Tot plegat, aquest diumenge 9 de maig entre les 10 i les 13.30 h.

Animeu-vos a participar-hi!