Assistents: Josep.V. Arnau, Bet Bàrbara, Toni Molina, Davide Menini, Mª José Llorca, Mª Rosa Escolà, Eva Bartolomé, Paloma Begué, Esther Samperi, Santi Coca, Anna Font, Oilar Bono, Toni Almeda, Marta Teruel, Jordi Ciurana, Maite Olivella, Gemma Serra, Cristina Méndez, Jordi Torres, Manel Turon, Mireia Pi i Anna Fitó.



Ordre del dia:


1.- Concurs menjador. Encara ens trobem en el procés. D’una banda, el concurs s’ha convocat i diverses empreses han presentat les seves propostes que ja s’han valorat. D’altra banda, s’ha concedit el permís i s’ha disposat perquè el firmi l’AMPA, però en el nostre cas, per a que sigui vàlid, l’ha de signar el Consell Escolar. Per intentar accelerar el procés l’AMPA escriurà una carta dirigida al Departament d’Ensenyament. Fins a finals de juliol però, no sabrem l’empresa adjudicada.




2.- Què fem amb la piscina de primer?. Es tracta d’acabar de decidir si l’AMPA, aquest proper curs, també es farà càrrec del cost total de l’autocar a la piscina dels nens i nenes de primer. Es tractaria d’uns 3.500 euros. La majoria dels assistents defensen la sostenibilitat de l’activitat i, per tant, que l’AMPA assumeixi el cost de l’autocar. De totes formes, es convenient d’anar pensant en fórmules per anar recollint diners i augmentar així els diners de l’AMPA. L’horari de l’activitat serà de 12:30 a 13:45 h del migdia (per tant es farà dins del temps de menjador i no de currículum).




3. Horari. Encara no hi cap resposta per part de l’administració. L’Anna Fitó va exposar al Dept. d’Ensenyament que en una reunió, les famílies del Gerbert i l’equip de mestres s’havien posat d’acord en l’horari dels divendres lectius fins al migdia i afegir una mica més de dilluns a dijous.


Si no s’accepta aquest horari, el Claustre de professors tornarà a presentar l’horari de: 
  • 9.00 – 12:30 hores /// 15.00 – 16:30 hores.
En el cas que el dept. d’Ensenyament no acepti la proposta d’horari acordada entre mestres i pares i mares de l’escola, es decideix a la reunió que el representat de l’AMPA al Consell escolar porti el vot per l’horari alternatiu següent:

  • 8:45 – 12:15 hores /// 15 – 16:30 hores.

4. Valoracions de la festa de final de curs. Durant la festa hi va haver una sèrie de problemes. També es va detectar una falta de control per part de les famílies cap als seus fills. Per al proper any, s’hauria de valorar quin tipus de festa és la més adient, tenint en compte la gran quantitat de persones que ens reunim aquell dia i la dificultat de controlar els nens.


5. El Josep Arnau continua recollint les memòries de les comissions.


6. Com a últim punt es comenta la carta de la coordinadora d’AMPAS al Dept. d’Ensenyament a la Generalitat. El punt central d’aquesta carta, a la qual caldria decidir si ens adherim o no com a AMPA de l’escola, és la defensa de la sisena hora.


Propera reunió de l’AMPA al mes de setembre. Queda pendent per fixar la data exacta.

Bon estiu.