ACTA DE LA REUNIÓ DE L’AMPA DE 16.02.2012


Assistents: Manel Turon, Marta Teruel, Mariona Puig, Josep. V. Arnau, Jordi Torres, Bet Bàrbara, Cristina Méndez, Rosa Esocola, Eva Bartolomé i Pilar Bono.


Ordre del dia:


1.- S’aprova l’acta de la reunió anterior


2.- Mapa escolar curs 2012-13. Després d’una reunió amb la coordinadora d’Ampa's de Sant Cugat, on es va explicar als pares les noves propostes de divisió per zones de Sant Cugat, es parla, sobretot, de dues grans opcions:


Cada una d’elles barreja varies escoles públiques i, a més a més, l’escola Avenç o l’escola Thau. Hi ha la vessant Est/Oest i una altre Nord/Sud, segons com es divideixi el territori de Sant Cugat.


Des de l’escola es valora la idea de barri com a argument important per escollir l’escola. Les diferències entre les dues propostes no s’argumenten prou, per aquesta raó la nostra AMPA decideix transmetre en la propera reunió de la coordinadora amb representants de l’administració, el nostre descontent per aquest canvi que no està prou argumentat i a més a més s’ha decidit en molt poc temps. De totes formes, si haguéssim de decidir la nostra opinió com a centre, ens decantaríem per l’opció que inclou l’Avenç com escola concertada (proposta 5).


3.- 10è aniversari de l’escola. Pensem alguna cosa entre tots per poder celebrar aquesta data. Es presenten sobre la taula diferents propostes que caldrà acabar de decidir i de preparar. Entre d’altres: exposició, recull de fotos, vídeo, aprofitar una excursió a Montserrat. De moment, per començar, alguns membres de l’AMPA es comprometen a recollir determinats documents que ens podrien ser molt útils a l’hora de dissenyar la proposta: memòries de les actes de l’AMPA, Megaberts i d’altres.


L’escola de pares no s’ha tirat endavant. Esperarem una mica que l’Anna Fitó s’acabi de recuperar. S’havia proposat alguna activitat pel cap de setmana del 18 i 19 de febrer (mercat de segona mà), però finalment decidim que la manca de temps no ens ho permet. Ho deixarem per més endavant.


Aquest any l’escola celebra carnestoltes el dia 22.02.2012. Els dos dies previs (20 i 21 de febrer) els nens hauran d’anar amb les consignes que ha marcat el rei carnestoltes.


Altres qüestions a tenir en compte: En breu, les dones de la neteja canviaran el seu horari de neteja a les escoles i ja no es quedaran fins les 12 h del vespre, sinó només fins a les 22 hores. Per tant, això ens obliga, o a fer les reunions a l'escola aprofitant la presència de la Direcció en les nostres reunions, a avançar-ne l'hora, o a canviar de lloc. Es decidieix intentar aprofitar la presència de la Direcció a les nsoters reunions i, quan no sigui possible, demanar espai a la Casa de Cultura. L’hora d’inici de les mateixes continuarà sent les 21 :30 hores.


Propera reunió de l’ampa: 08.03.2012