Acta de la reunió ordinària de l'AMPA d'abril de 2012


Assistents: Marta Teruel, Montse Giralt, Mariona Puig, Josep. V. Arnau, Jordi Torres, Bet Bàrbara, Cristina Méndez, Eva Bartolomé, Pilar Bono, Davide Menini, Eva Tataret, Ferran Ballester, Anna Fitó.


Ordre del dia:


1.- S’aprova l’acta de la reunió anterior 


2.- Calendari d’activitats fins a finals de curs. 
13.05.12: Gimcana: Gerbert Exprés . De 10 a 14 hores. 
20.05.12: Jornada de la Ciència. 
3.05.12: Caminada. Ruta verda: Palamós – Palafrufell. 
15.06.12: Festa final de curs. La festa s’acabarà entre les 21:30 i les 22 hores. Hi haurà berenar per a tothom. Es farà una exposició dinàmica. També es decorarà l’escola. Els detalls de la festa encara s’estan definint per la comissió encarregada. 


3.- Escola de pares. El dia 19.04.12 es farà a l’escola una xerrada sobre la pedagogia sistèmica: família/escola, a càrrec de Beatriz Hernández. Si després de la xerrada sortís algun grup interessat es podria seguir treballant en altres sessions. Hi haurà servei de canguratge.


4.- Sant Jordi. Es faran diverses activitats. Conte-contes. Es faran si hi ha un mínim de 9 persones. Durant aquest dia alguns nens diran unes paraules a la mestra a la classe: “Secrets a cau d’orella”. 


Aquest any no es farà jornada d’hort, ni tampoc jornada de bricolatge. Tornant al dia de Sant Jordi El mateix dia de Sant Jordi pel matí es farà venda de pastissos a partir de les 8.30 del matí. També aquest any es posarà una taula per fer intercanvi de llibres entre els adults.


Propera reunió de l’ampa: 03.05.2012.