ACTA DE LA REUNIÓ DE L’AMPA DE 03.05.12 


Assistents: Jordi Torres (president en funcions), Marta Teruel, Josep. V. Arnau, Davide Menini, Manel Turon, Anna Fitó i Mònica Domingo.


Ordre del dia:


1.- S’aprova l’acta de la reunió anterior, després de fer algunes rectificacions. - Consta la Mariona Puig a la llista d’assistents, que no va venir i s’afegeix a la llista la Mònica Domingo, que sí va assistir. - Hi ha dues errades en les dates de les activitats: la Caminada que és el 03/06 enlloc del 03/05, i la Festa Fi de Curs que és el 15/06 enlloc del 03/06.


2.- Activitats fins a finals de curs.


13.05.12 Gimcana: Gerbert Exprés. Coincideix amb altres activitats que es realitzen a Sant Cugat el mateix dia (Fira de Sant Ponç). Estem pendents de l’acceptació del permís per part de l'ajuntament per realitzar-la. Demà, tant l’Anna Fitó com el Jordi Torres trucaran a l’ajuntament.


20.05.12 Jornada de la Ciència. S’afegeix una activitat més de les previstes. El pressupost final és de 350 euros. Demà sortirà la convocatòria.


01.06.12 Sopar de 6è de primària.


3.06.12 Caminada. Ruta verda: Palamós – Palafrufell. Pendent de sortir la convocatòria


15.06.12: Festa final de curs. Es sol·licitarà finalitzar les classes a les 15 h per donar temps a fer tota la preparació. La festa s’iniciarà a les 18 h i s’acabarà entre les 21:30 i les 22 hores. Entre les 18-19:30h hi haurà tallers repartits per tota l’escola. Cada curs prepararà un taller. Dimecres 09/05 hi ha reunió de delegats on es presentaran els diferents tallers amb el material i pressupost. Es demanarà factura a tot i es pagarà entre l’escola i l’AMPA. Segons el proveïdor, la factura es farà en nom de l’escola. Després ja es passaran comptes. Es preguntarà a l’Antonio (tresorer AMPA). Es faran fotos i es gravaran vídeos durant la jornada. El Josep s’encarregarà de contactar amb pares voluntaris per fer junt amb ell el reportatge. Queda pendent el tema drets d’imatge. Hi ha una exposició amb múltiples fotos que s’han repartit en diferents racons, cada racó és un tema. Queda pendent fer la tria de les fotos que s’exposaran. Es farà una caricatura del monjo Gerbert d’Orlhac a cada racó de l’exposició. Al poliesportiu es muntarà un “passe” de fotos projectades a la paret de tots els 10 anys de l’escola. S’encarregarà la Pilar del muntatge. A les 19:30h es farà una activitat organitzada pels mestres. Com a clausura, hi haurà una petita sorpresa.


3.- Escola de pares. El dia 19.04.12 es va fer la xerrada sobre la pedagogia sistèmica: família/escola, a càrrec de Beatriz Hernández. Van assistir unes 8 persones. D’aquesta trobada sortirà un grupet per treballar junts amb ella altres sessions. El proper dimecres a la casa de cultura la psicòloga MªJesús Comelles fa una xerrada a les 19:30h. S’enviarà la informació va delegats.


4.- Sant Jordi. Tot va anar molt bé. Els llibres viatgers que van sobrar de l’intercanvi d’adults, s’han posat en un prestatge que està just abans d’entrar a la biblioteca. La idea és que es vagin afegint més llibres i tothom pugui fer-ne ús. Se n’encarrega el Davide.


5.- Material despatx menjador i extraescolars. Es vol renovar el material del despatx. El pressupost és de 643 euros. L’Anna comenta que els diners es poden treure del Fons del Menjador. S’accepta la proposta. Els mobles quedaran coma propietat de l’escola.


6.- Comissions.


- Comissió del bloc. La idea inicial que es tenia de modificar-lo, no s’ha dut a terme. La llicència del bloc s’està acabant.
- Comissió de festes. Ja s’ha explicat en apartats anteriors.
- Comissió de menjador. Es comenta la darrera reunió de 16/04. Pendent enviar l’acta de la reunió. S’aprova la proposta de casals d’estiu i preus. La proposta sobre com s’han organitzat els casals, ha agrdat molt. El curs vinent es farà la mateixa proposta d’activitats extraescolars. Es canviarà el programa informàtic de facturació. Sobre aquest últim punt, l’AMPA té vàries preguntes que el Jordi farà a la Cristina (còpia de seguretat, nom del programa ...) relacionats amb la LOPD (proteccó de dades).
- Comissió tresoreria. Hi ha uns errors amb uns girs de rebuts del material. S’ha de parlar amb l’Antonio. El Manel Turón s’ofereix a col·laborar amb l’Antonio i incorporar-se a la comissió. - S’ha de començar a pensar en fer la memòria de final de curs de cada comissió.


7.- Varis.


- La Marta ens comenta que pel 10è aniversari es farà una gorra. Serà de color blau amb lletres de colors on posarà Gerbert d’Orlhac i, en blanc, 10è aniversari. El cost és de 1.70 euros i es vendran a 2 euros. Estarà preparada per vendre-les abans de la caminada. Queda pendent saber quantes se’n demanen.


- L’Anna comenta que el dia 10 de maig hi ha una reunió a l’ajuntament. Es parlarà de despeses i del manteniment, o no, de l'activitat de piscina per 1r de primària. Un cop sapiguem com portarà a terme aquesta activitat l’ajuntament, en parlarem per decidir com se n'assumeixen els costos.


S’acaba la reunió a les 00.30 h.


Propera reunió ordinària de l’AMPA: 07.06.2012