Pedalada en Defensa de l'Escola Pública


Famílies del Gerbert d'Orlhac,


Des de l'AMPA de l'escola Pi d'en Xandri s'ha organizat per aquest proper dissabte una Pedalada en Defensa de l'Escola Pública.

Des de l'AMPA el Gerbert d'Orlhac us en fem arribar informació i us convidem a participar-hi.

___________________________________________________________________________________________________________


Hola a tots,

Tal com us vam avançar fa uns dies, la iniciativa de la Pedalada en Defensa de l´Escola Pública continua endavant. Esperem rebre constància escrita del permís en breu, però l'Ajuntament no ha posat problemes per fer aquesta acció. Per aquest motiu, us podem confirmar que la farem el proper dissabte 29 de setembre a les 11 hores. Comptem amb tots vosaltres per difondre la iniciativa entre els pares i mares de les vostres escoles i incrementar el nostre poder de convocatòria. Us enviem el text del correu electrònic que s'enviarà als pares i mares de la nostra escola i que podeu fer servir, si voleu.

També aprofitem per informar-vos que hem creat un perfil de twitter i una pàgina a facebook per donar a conèixer les activitats que volem organitzar i per difondre les afectacions de les retallades a la nosta escola que, ara per ara, no són poques. Us convidem a participar de les pàgines i us agrairem molt que ens ajudeu a difondre aquests perfils, on també es pot veure el recorregut de la pedalada (facebook).


Twitter: @ampapigroc


Gràcies per la vostra ajuda i esperem trobar-vos a tots dissabte vinent!

Comissió Groga AMPA Pi d´En Xandri

MISSATGE PELS PARES I MARES DE L’ESCOLA PI D’EN XANDRI
Et preocupa que no es cobreixi la baixa laboral del mestre del teu fill o filla fins la segona setmana d´absència? Qui atendrà la seva classe durant aquest temps? Es podrà seguir el currículum escolar en condicions adequades?
Et sembla justa la reducció de les beques menjador? Què en penses de la progresiva reducció de les subvencions al programa de socialització de llibres?
T´amoina que pràcticament s´eliminin els recursos humans destinats a l´atenció de nens i nenes amb necessitats especials?
Creus que aquestes mesures, i moltes altres, posen en perill l´educació dels nostres fills i la qualitat formativa de les generacions futures?
Si consideres que l’educació pública és un valor indispensable de la nostra societat,
Si vols que els teus fills puguin gaudir d’un ensenyament de qualitat,
NO POTS FALLAR!
 T´ESPEREM A TU I A LA TEVA FAMILIA EL PROPER DISSABTE, 29 DE SETEMBRE DE 2012 A LES 11 HORES A LA PÇA. OCTAVIÀ PER FER UNAPEDALADA EN DEFENSA DE L’ESCOLA PÚBLICA. VENIU TOTS VESTITS DE GROC I JUNTS FAREM UN RECORREGUT PELS CARRERS DE SANT CUGAT. EN ACABAR, LLEGIREM UN MANIFEST EN DEFENSA D´UNA EDUCACIÓ PÚBLICA DE QUALITAT.
 NO POTS FALTAR! EL FUTUR DELS NOSTRES NENS I NENES ES MEREIX AIXÒ I MOLT MÉS!
SEGUEIX-NOS A TWITTER (@ampapigroc) I FACEBOOK http://www.facebook.com/ElPiGroc