ACTA DE LA REUNIÓ DE L’AMPA DE 10.01.2013


Assistents:

Rosa Escolà, Magda Franquesa, Montse Giralt, Irene Pardell, Mònica Prats, Jordi Torres, Marta Teruel, Manel Turon i Bet Bàrbara.

Ordre del dia:

1.-  S’aprova l’acta de la reunió anterior afegint-hi l'assistència d'Irene Pardell.


2.-  Eleccions al Consell Escolar.

D'una banda, s'acorda renovar el representant de l'AMPA al Consell Escolar. Jordi Torres deixa el seu lloc a Manel Turon.

S'informa que, en el moment de la reunió, només dues mares opten a l'elecció directa, quan convé que en siguin tres o quatre, com a mínim.

Hi ha un cert debat sobre la representativitat dels pares i mares que participen al Consell Escolar però s'acaba reconeixent que, normalment, els pares i/o mares que s'hi presenten, ja participen d'alguna manera, a través de l'AMPA, o com a delegats o delegades de classe.

Entre les persones assistents, s'anima a Irene Pardell a presentar-se a les eleccions, que ho accepta.


3.- Resum de les activitats de les comissions.

Comissió mixta: S'informa que estan pendents de rebre una pancarta reivindicativa per penjar-la i tornar a posar en marxa la  campanya en defensa de l'escola pública. D'altra banda, s'informa que s'ha aconseguit que es cobreixi el 50% de la baixa  de la USEE.

Menjador: Hi haurà una reunió de la comissió de menjador i extraescolars el dia 21/01.

Biblioteca: S'informa que la comissió de biblioteca reprèn l'activitat de l'hora del conte els divendres a la tarda a partir del dia 11/01.

Revista de l'escola: És un tema pendent.


4.- Altres qüestions

a) Es recorda que l’agent de la policia local, que s'encarrega de facilitar l'accés a l'escola, considera que tenim alguns problemes.

Des de l'AMPA es decideix enviar la carta actualitzada que ja es va enviar l'any passat a les famílies de l'escola advertint, a més a més, que els agents de la policia local han avisat que multaran els aparcaments en doble fila.

Manel Turon assumeix l'enviament d'aquesta carta.


b) Es comenta el bon resultat del taller de cupcakes que es va fer a proposta d'una mare de l'escola. Es comenta també el seu caràcter excepcional de prova, i que pot servir per més endavant en el marc d'alguna altra activitat.


c) Ens emplacem a esbrinar amb la persona que s'encarrega, la data de la Jornada de la ciència, que és la propera activitat prevista. 


d) Sobre la festa de final de curs, Montse Giralt valora que falten pares i mares que s'apuntin a la comissió i que la idea inicial és mantenir la col·laboració amb els/les mestres de l'escola que va donar bons resultats l'any passat. Si no s'apunten pares i/o mares nous, s'haurà de buscar una nova fórmula per dur-la a terme. 


e) Des de la comissió de xandalls i samarretes, s'informa que els pocs xandalls antics sobrers que hi havia, es van donar al centre Sant Jaume de Badalona per a que els aprofités.


S'informa als i a les assistents de la mort de Raimon Badia, pare de l'escola, vinculat a l'empresa Doble Via que va donar servei a l'escola durant un temps. L'AMPA expressa el seu condol.

A les 22.35 h s'acaba la reunió i s'acorda que, si no hi ha novetats, la propera reunió mensual ordinària de l'AMPA es farà el 7  de febrer.