ACTA DE L’AMPA DEL GERBERT D’ORLHAC DE 07.03.13



ASSISTENTS: Sònia Mas, Cristina Méndez, Irene Pardell, Rosa Soler, Manel Turon, Mònica Prats, Bet Bàrbara, Anna Fitó, Jordi Torres, Eva Bartolomé

Lectura i aprovació de l’acta de l’anterior reunió de 07.02.13

1.Autogestió del menjador
La Mónica Prats integrant de la reunió de menjador i activitats extra-escolars ens va explicar que han estat treballant sobre el tema i últimament han assistit a una reunió amb el CEIP Catalunya sobre com porten ells l’autogestió del menjador. La Mónica va posar sobre la taula la importància del projecte i de la necessitat de un grup de gent implicada per a poder tirar endavant el projecte. Els integrants de l’ampa que van assistir a la reunió van decidir recolzar el projecte. S’apunten 3 persones més a la comissió. En el mes de Maig es farà una reunió més detallada per a parlar sobre aquest tema.

2.- Jornada de portes obertes.
Van venir 86 famílies. Se’ls va explicar el projecte educatiu i van fer la visita a l’escola. Hi havia famílies que no van poder assistir van venir durant altres 2 dies. Les portes obertes es van fer durant l’horari lectiu i a la gent li va agradar molt.

3.- Sant Jordi
Majoritàriament com cada any: venda de llibres. Lectura de contes de grans a petits.

4.- Comissió mixta.
La comissió mixta de l’escola està en contacte amb totes les comissions de Sant Cugat. Es posa en comú el que fa cadascuna. S’intercanvien idees. Les comissions en una reunió, han consensuat un escrit únic, per a poder fer difusió conjunta, on es posa de manifest les mancances que han provocat les retallades en detriment de la qualitat de l’ensenyament públic.
En aquests moments ens trobem amb tres mestres de baixa i hauríem de començar a presentar els escrits (model de queixa) i enviar-los a inspecció (serveis territorials) com les altres vegades.

5.- Menjador i extraescolars
Basic Serveis, per el que fa la bibliotecària, ens passava una factura de 430 euros però havia de ser 329 euros. Ens tornaran la diferència.
Aquest curs es manté el servei de biblioteca a les tardes. L’any vinent es valorarà si encara es pot sostenir.

6.- Escola de pares
La comissió està acabant de gestionar les sessions.

Propera reunió de l’ampa: 02.05.2013