Acta de la reunió de maig de l'AMPA


ACTA DE LA REUNIÓ DE L’AMPA DEL GERBERT D’ORLHAC DE 02.05.13

ASSISTENTS:  Manel Turon, Mónica Prats, Bet Bàrbara, Anna Fitó, Jordi Torres, Mónica Domingo, Eva Bartolomé i Cristina Méndez.

Lectura i aprovació de l’acta de l’anterior reunió de 07.03.13

1.- Resultats festa de Sant Jordi: 

Es van explicar contes amb il·lustracions, es va fer teatre. També va haver intercanvi de llibres i al matí  i a la tarda es van vendre pastissos. A sisè van fer una gimcana i l’exposició de la biblioteca va ser un èxit. També va haver una parada on es van posar a la venda algunes manualitats fetes per els nens i nenes de primer del Gerbert per als nens de Malawi.

2.- Gerbert Express.

La data serà el proper 26.05.13. Hi ha apuntats 52 grups.

3.- Comissió mixta. 

S’està preparant una jornada per a reivindicar la qualitat de l’escola pública. De moment han confirmat la seva participació  tots els centres públics de primària de Sant Cugat. S’hauran de preparar pancartes. S’ha previst de fer diferents activitats entre d’altres construir un puzle; on cada escola del municipi hauria de fer una peça. Encara està per a confirmar.
Des de l’ampa fem una  crida a la participació d’aquesta jornada en defensa de l’escola pública de qualitat.

3.- Hort.

La jornada de l’hort s’ha hagut d’aplaçar . L’Anna, tècnic responsable de l’hort s’ha trencat el canell. Més endavant es fixarà una altra data per aquesta  jornada. És farà formació per a les famílies que s’apuntin.

4.- Comissió de menjador.

La comissió creu convenient no prorrogar el contracte amb Serunion. Es proposa contractar els serveis amb una altra empresa durant 1 any, donar-nos temps i decidir finalment si posem en marxa l’autogestió. L’empresa que contractaríem des de l’ampa ens faria de guia-acompanyament cap a l’autogestió.
Finalment es van apuntar més membres en aquesta comissió i d’aquesta manera s’ha pogut repartir més la feina.

A les reunions que hem tingut amb les diferents empreses de serveis de menjador i extraescolars han estat presents tant la cuinera responsable de l’escola com la Cristina Pérez, coordinadora actual del servei a l’escola.

Altres qüestions:

Dia 10.05.13: Certamen de lectura. Només hi poden anar 8 representants.

Convocada vaga Dijous 9.05.13. L’escola ens comunica que encara no disposa de detalls de participació dels mestres.


L’Anna Fitó comunica a l’Ampa que es jubila.