Barcelona Magic Line

Benvolguts pares i mares de l'escola,

L’any passat l’escola Gerbert d’Orlhac va participar en la Barcelona Màgic Line i petits i grans vam gaudir d’un magnífic dia solidari.

Enguany l'AMPA torna a proposar-vos a participar en aquesta bonica marxa esportiva i solidària que organitza l’Obra Social de l’hospital Sant Joan de Déu, el pròxim 1 de Març.

Esportiva, perquè és una marxa (no cursa) pels turons de Barcelona. Hi ha 4 recorreguts i cada grup ha de triar aquell que està a l'abast de les seves possibilitats (10, 20 ,30 o 40 km).

Solidària perquè es recapten diners pels projectes solidaris d’atenció a les persones més vulnerables (infància hospitalitzada, sense llar, salut mental, cooperació internacional, dependència, recerca biomèdica...)

Igual que vam fer l’any passat, volem constituir dos equips (màxim 25 persones) per fer els recorreguts de 10 km i 20 km i pensàvem que podríem recaptar uns 500 €.

Els equips són: Gerbert Solidari - Gerbertina Solidaria

Qui tingui ganes de fer la marxa que s’apunti i es reservi el proper 1 de Març. Us adjuntem l’enllaç del web del projecte: www.barcelonamagicline.org i a través de les agendes dels nens/es us farem arribar un full inscripció per participar en la marxa BML i els Tallers.

Per tal, d’efectuar la recaptació, en aquesta ocasió ens ajudaran els nostres petits i amb l’ajuda de Paidos organitzarem una Tómbola Solidària i tornarem a organitzar els Tallers solidaris. Més endavant us informarem de les dates de les dues activitats.

Us animem a participar-hi!!!!