Inici del Curs 2016-2017

El darrer 12 de setembre començava el curs 2016-2017 i al Gerbert d’Orlhac ho feia amb nous projectes i il.lusions renovades.

Per part de l’escola es va voler donar la benvinguda al nou curs oferint a les famílies un esmorzar saludable elaborat per Paidos.


D’altra banda, el  18 de setembre l’AMPA del Gerbert també va organitzar una festa de benvinguda. Les comissions es van donar a conèixer organitzant activitats i explicant els seus objectius i les tasques que porten a terme. Tots els pares i mares eren convidats a formar part d'alguna comissió per ajudar a millorar el Gerbert. A més de les paradetes hi va haver un taller de batucada, un circuit esportiu al gimnàs, un taller de ciències, lectura de contes, i servei de begudes.


També durant els primers dies de setembre, els mestres i els monitors de lleure de Paidos van portar a terme una dinàmica de treball cooperatiu: entre tots van pintar un quadre de Kandinsky. Aquesta activitat serveix per cohesionar tot l'equip educatiu, que treballarà conjuntament tot l'any en l'educació dels alumnes.