La Castanyada a l’escola

Com cada any els nens i nenes de l’escola van gaudir d’aquesta celebració tan entranyable.
 
Quan arriba la tardor i comença a acostar-se el fred, retorna la tradicional festa de la Castanyada. A l’escola vam fer bona la dita “Per Tots Sants, castanyes i panellets” amb diferents activitats.


D’una banda els més petits de l’escola van rebre la visita d’una Castanyera o Castanyer que van arribar a l’escola per explicar-los contes, cantar i ballar amb tots ells. També els van portar castanyes recent torrades i els nens se les van estar menjant  amb els panellets que ells mateixos havien estat fent. 


El grup dels mitjans va poder escoltar un conte de tardor que els van explicar les Castanyeres, i a les classes de Tercer, a més,  els van explicar els orígens de Halloween i  un conte en anglès. Els més grans van sortir de l’escola per participar en un esmorzar cooperatiu de tardor al parc de la Pollancreda.


Moltes gràcies a tots els pares i mares voluntaris que van fer de Castanyers o que van anar a l’escola a tallar les castanyes. Entre tots van contribuir a fer especial aquesta jornada, i  els nens s’ho van passar d’allò més bé!