El Gerbert d'Orlhac bat el seu rècord de participació en el 18è Cros Ciutat de Sant Cugat


Un total de 131 nens i nenes van participar a l'activitat esportiva més multitudinària de la ciutat
 
El dissabte 13 de novembre arrencava, com cada any, el Cros Ciutat de Sant Cugat. Un dels esdeveniments esportius més importants de la ciutat, que aquest any ha comptat amb un total de 4.164 participants distribuïts en 95 entitats entre escoles, clubs i associacions. 


Enguany gràcies a l’esforç i l’entusiasme de la comissió d’esports i amb l’ajuda de l’escola, la participació ha estat tot un èxit, multiplicant per cinc el nombre de corredors respecte a l’any anterior. El 2015 van participar uns 25 nens i nenes i aquest any van córrer 131 alumnes de l’escola. A aquesta xifra se li ha d'afegir la d'uns quants pares, mares i professors de l'escola que van córrer la cursa popular de 5.700 m. 


Anaïs Morales va quedar quarta a la cursa de la seva categoria (prebenjamí 1r any femení) i els germans Talón, Quim i Biel van arribar els setè i desè de les categories prebenjamí 1r any masculí i benjamí 1r any masculí respectivament.


Tots els nens i nenes participants van rebre com a obsequi de l’Ampa una samarreta tècnica dissenyada per a aquest esdeveniment amb el nom de l’escola. La samarreta de color blau va servir per a identificar tots els participants del Gerbert durant les curses. 


Com a preparació pel cros es van fer dos entrenaments previs: Un d’organitzat per l'Ajuntament de Sant Cugat, a través de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), que va tenir lloc al parc de la Pollancreda el dissabte 5 de novembre, i un altre al pati de l’escola el dia 11 de novembre organitzat per la comissió d’esports de l’AMPA amb la col.laboració de Paidos. En ambdós entrenaments l’èxit va estar assegurat amb la participació del voltant d'uns 70 nens i nenes de l’escola. 


Va ser una jornada molt distesa i gaudida amb molt d’entusiasme per tots. Esperem que els propers anys es mantingui aquesta alta participació i tornem a tenyir de color blau el Cros Ciutat de Sant Cugat.