Joguines solidàries 2016

El passat dia 2 de Desembre es va organitzar, per tercer any consecutiu, la jornada de venda de joguines solidàries.

Aquest esdeveniment, per si no ho coneixeu d'altres anys, l'organitza la comissió de solidaritat de l'AMPA i consisteix a recaptar joguines fetes servir però encara en bon estat, provinents de les famílies que formem la nostra escola, per vendre-les durant l'acte a preus populars. 

Grans i petits s'ho van passar d'allò més bé remenant a la parada instal.lada just a l'entrada de l'edifici principal, a la recerca de jocs de taula, ninos, joguines electròniques, peluixos,etc. donant a aquests objectes una segona oportunitat, i a més per una causa solidària.

Solidaritat que es va complir per partida triple! Primer, les mestres d'educació infantil van fer una tria dels jocs que per tipologia servissin per renovar i/o complementar els que ja tenen a les aules de P3, P4 i P5. Segon, els 200 € recaptats seran destinats a contribuir a la Campanya de Nadal de l'ONG El Casal dels Infants, que des de fa més de 30 anys ajuda els nens i joves dels barris més vulnerables de Barcelona i que està estenent la seva acció per més zones de Catalunya. Tercer, les joguines que no es van vendre no van caure en l'oblit, sinó que van ser donades al Centre Obert de Sant Cugat, entitat que atén a infants i joves en edat escolar de la nostra localitat.

Des de aquí volem agrair la col.laboració de famílies i mestres per fer possible, un any més, una acció com aquesta. Gràcies a tots, perquè tots fem escola!