Sopar de pares del Gerbert d’Orlhac

Èxit de participació de la tercera edició del sopar de pares organitzada amb passió i creativitat per la comissió de festes de l’AMPA
 
En aquesta edició la temàtica escollida va ser els anys vuitanta. De fet, durant tota la festa es va poder escoltar música d’aquells anys.


Més de vuitanta pares i mares van assistir a la festa, i fins i tot alguns es van animar a vestir-se amb la roba característica d’aquella dècada. Tots els assistents van portar plats cuinats a casa i van sopar plegats en unes taules habilitades al gimnàs, que estava decorat expressament per a l’ocasió amb ambientació de la temàtica de la festa.  També es va instal.lar una barra que no va parar de servir begudes als assistents en tota la nit.


Un dels moments destacats de la festa, va ser el joc de preguntes en què es posava a prova els coneixements dels assistents sobre la cultura popular dels anys vuitanta: sèries, música, logos, anuncis, etc. La taula guanyadora va rebre una beguda gratis, una ampolla de vi i una entrada gratuïta per a la propera edició del sopar de pares.


La festa va acabar de manera molt animada amb tots els pares i mares ballant a la pista. L’èxit ha estat tal, que les integrants de la comissió ja han rebut peticions per organitzar-ne un altre ben aviat!