Una Jornada de Santa Cecília ben especial

L’escola s’ha volcat en la celebració del Dia de la Música amb un programa ple d’activitats
 
Per als professionals de la música, la diada de Santa Cecília és la data en què tradicionalment se celebra la seva festa, la Festa de la Música, i aquesta també és una data molt especial per al Gerbert, ja que aquell dia l’escola es converteix en un centre on tots els racons estan completament dedicats a la música.


Al llarg del dia pels diferents espais del centre, van passar molts pares, mares, alumnes i exalumnes de  l’escola que van fer tota mena de demostracions musicals. D’aquesta manera els nens anaven passant d’un racó a l’altre i van poder escoltar, entre d’altres, concerts de piano, violoncel, acordió, guitarra clàssica, guitarra elèctrica, saxo, i també una coral de pares. 


D’altra banda Ràdio Sant Cugat va emetre un programa en directe des de l’escola, on a més de personal del centre van parlar alguns pares voluntaris, i els nens de sisè van cantar una cançó.


Els actes no van acabar aquell dia, sinó que l’endemà els nens van poder gaudir en directe d’un concert del Quartet Mèlt, grup vocal jove creat el 2012 i format per quatre cantants procedents de diferents indrets de Catalunya. Aquesta formació va guanyar el primer premi al concurs Oh Happy Day de TV3 de l’edició 2015.


La celebració de Santa Cecília s’emmarca en el projecte educatiu de l’escola, que contempla la música com a pilar fonamental en l’educació dels nens, i és la primera d’un conjunt d’activitats que es faran durant tot el curs.