El Gerbert al campionat escolar de natació 2017

Aquest Diumenge 12 de Febrer es va celebrar l'edició d'enguany del Campionat Escolar de Natació, i el Gerbert hi va assistir amb una nodrida representació!

En el marc de la Piscina Municipal de la Rambla del Celler, ni més ni menys que 15 alumnes del Gerbert van canviar les aules pel medi aquàtic. Aquest bon número de petits esportistes va permetre que el nostre centre tingués presència en totes les proves de les categories compreses entre Prebenjamí de primer any, fins a Aleví, tant en categoria masculina com en femenina, i també a la prova de relleus dels Alevins.

A cada franja d'edat es disputaven les proves dels estils Crol, Braça, Esquena, i una cursa de relleus, que podia ser de participació mixta (de fet així va ser per part del nostre equip). Molts dels nostres nens van nedar en diversos estils de la seva edat, cosa que diu molt del seu esforç i il.lusió.

L'èxit no va ser només en l'àmbit participatiu, sinó que també es van obtenir molt bons resultats, incloent-hi tres primeres posicions (Anaïs Morales en esquena prebenjamí primer any, Ignasi Argemí en Braça Prebenjamí primer any, i el Leo Canals, en Braça Prebenjamí segon any).

A banda de l'alegria per aquestes primeres places aconseguides, volem donar l'enhorabona per igual a tots els nedadors i nedadores que es van esforçar tant en les seves respectives proves, així que Anaïs, Sira, Ignasi, Mateo, Melissa, Queralt, Hugo, Léo, Maria, Marçal, Laia, Mariona, Guillem, Pablo, Enric... moltes felicitats pel vostre esforç!

El compromís amb l'esport dels alumnes de la nostra escola continua ben latent, després de l'èxit sobre la gespa del Cros de Sant Cugat, i ara amb la molt bona participació dins de l'aigua!