Nou curs 2020/2021

Benvingudes famílies,

des de l'AFI us volem donar la benvinguda a un nou curs. Aquest any, un curs diferent marcat per la influència de la Covid-19 a l'escola, al que ens haurem d'anar adaptant a cada pas i segons es vagin succeint els esdeveniments.

Pels que sou nous i no ho sabeu, l'AFI és l'Associació de Famílies d'Infants de l'escola, i esta formada per pares i mares de l'escola. Tothom pot formar part de l'AFI i qui vulgui pot participar de manera més activa. La nostra tasca és la de representar a totes les famílies i fer de pont entre elles i l'escola, així com fer un seguiment i valoració del funcionament del centre escolar. Per tant, sempre que tingueu preguntes, comentaris, necessiteu ajuda en algun aspecte relacionat amb l'escola, etc., us podeu posar en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic: afi.gerbert@gmail.com

Durant aquestes setmanes prèvies a l'inici de curs, l'AFI ha estat treballant juntament amb l'escola perquè el nou curs sigui el més segur amb relació a la Covid-19.

Els temes principals en els que estem treballant són:
  • La compra de termòmetres perquè cada classe disposi d'un.
  • La compra de catifes desinfectants, en un principi per l'entrada d'infantil. A mesura que avanci el curs valorarem la compra per la resta d'entrades.
  • S'està valorant la compra o no de material higiènic gel hidroalcohòlic, sabó de mans, mascaretes ) en cas que les administracions no ens proporcionen suficients.
  • Ens hem posat en contacte amb l'ajuntament perquè netegin i adeqüin l'accés de l'hort abans que comenci el curs.
  • També perquè instal·lin un pàrquing de bicicletes fora de l'escola. La idea és que treguin fora de l'escola el que ja tenim a dins. Aquest curs els pares / mares no podrem entrar al recinte de l'escola, per ajudar els nens/nenes a deixar les bicis i patinets, i els nens i nenes que entrin per altres portes diferents de la principal no tenen accés a l'aparcament de bicicletes i patinets.
Volem que l'escola sigui un lloc segur per totes les nostres filles i fills i entre tots hem de fer-ho possible. És important que acostumem als infants a rentar-se les mans cada poc temps, al correcte ús de la mascareta i a mantenir les distàncies de seguretat tant en les entrades i sortides com dins de l'escola. Respectem els horaris d'entrada i sortida de l'escola, així com les portes que s'han assignat a cada curs.

Entre tots farem una tornada a l'escola el més normal possible.

Fins aviat.
AFI