Si, si, si el Carnestoltes ja està aquí

Bon dia, famílies,

esperem i desitgem que totes/tots vosaltres i les vostres famílies estigueu bé.

El Carnestoltes ja està aquí i com us van anunciar l'AFI tornar embolicar la troca.

I que hem pensat aquest cop?, doncs moltes coses, anem per parts.

Igual que a Nadal volem decorar l'escola, donar-li color i alegria. La decoració en aquesta ocasió està inspirada en l'Arc de Sant Martí i necessitem la vostra col·laboració.

Necessitem que decoreu l'escola amb nosaltres i que feu allò que més us agradar, ser creatius. Podeu dibuixar Arcs de Sant Martí de totes les mides, podeu fer una sanefa amb els colors de l'Arc de Sant Martí, podeu posar estrelles de colors, el que vulgueu però això si, sempre amb els colors de l'Arc de Sant Martí.

I que més tenim......? doncs volem engrescar-os una mica més......

Com aquest any no podrem fer una rua, ni gaudir de la nostra batucada, ni fer un ball hem pensat que la millor manera de ballar el carnestoltes és que vosaltres el balleu en família. Així que us animem a tots a què balleu la cançó de JERUSALEMA https://www.youtube.com/watch?v=TH4V-yHbJXk . I ens envieu un vídeo de tots ballant la cançó. Podeu fer-ho disfressats o no, això com vulgueu, l'important és ballar i gaudir.

I clar no podem demanar-vos que feu tantes coses sense un al·licient... Per ara no us direm que serà, però ús avancem que podreu menjar molt i molt bé, podreu practicar esport les mares/pares com a infants i pot ser alguna cosa més....

Així que ja teniu feina per aquest cap de setmana.

La setmana vinent os informarem de la resta d'instruccions.

Esperem que us agradi la iniciativa i participeu tant o més que  a Nadal.

Fins aviat.

AFI