Treiem profit del temps i l´espai de Migdia!

 La tornada de setmana santa ens ha portat moltes sorpreses a totes i en especial els infants de l’escola. 

Des de l´AFI portem a terme actuacions en col·laboració amb l´Escola i amb Paidos. En aquest cas i per culpa de la situació excepcional que estem vivint amb la pandèmia de la COVID19, vam plantejar de crear diverses noves àrees d’esbarjo sobre tot pensant en el temps de migdia. Aprofitant els espais i buscant treure el màxim profit com a tal, és a dir com a espais, vàrem seleccionar diferents jocs dels de "tota la vida" i vam pintar aquestes àrees de joc, el resultat és, EXCEPCIONAL!! 😄 Com podeu veure a les següents fotografies que us adjuntem. 

Els jocs inicialment seleccionats són: 

- Bitlles 🎳

- Circuit per a motos, cotxes, bicicletes, o senzillament per a fer córrer l´imaginació i la creativitat de cadascuna 🦄

- Parxís 🎲

- Futbol

- "Enredos" 🎈

 










Per una altra banda, l'Escola ha instal·lat una caseta de fusta en un dels arbres del pati (encara està per finalitzar la instal·lació, ja que li falta el tobogan 🏡) Però la sensació i la resposta per part dels infants ha sigut GENIAL!



La Comissió de Sostenibilitat de l´AFI està treballant amb Paidos en la creació de diferents propostes de complements per a jugar als diferents jocs. Algo que es vol treballar amb els diferents cursos sempre amb la base de la reutilització d’objectes, donant-los una segona vida i un ús diferent del que és habitual. D’aquesta forma treballem amb els infants la sensibilització pel reciclatge de materials i d’objectes que podem tenir habitualment a casa ♻. 

Us anirem informant!! 

Aquesta és una actuació gestionada amb els fons econòmics de la pròpia AFI i de l´Escola. 

**Si vols formar part de l´AFI i col·laborar en alguna de les diferents comissions no ho dubtis i escriu-nos a: comunicacio.gerbert@gmail.com