El projecte de l´Hivernacle

 Aquest ha sigut un any o un curs, com preferiu, que si una mica ha tingut és que ha sigut molt i molt diferent de la resta, això creiem que ho tenim totes molt clar :S Però per una altra banda tant des de la Direcció de l´escola, com Paidos com l´AFI hem volgut aprofitar per a reforçar certs aspectes i engegar alguns projectes que ens ajudessin a superar totes les possibles complicacions derivades d'haver de conviure amb una pandèmia com la del Covid19 que ens ha tocat viure. Un d´aquests projectes és el de la construcció d´un hivernacle a la zona del hort. Un projecte liderat per l´Oriol que amb l´ajut de totes les famílies i especialment amb el treball de les / els alumnes de 6è és una realitat i tot un èxit. 

El fet de treballar en un espai obert, a l´aire lliure ha ajuda´t a reforçar el lligam els infants amb l’entorn més proper de la pròpia escola, la natura, la producció sostenible d´aliments i el reciclatge de materials d´ús quotidià. 

L´hivernacle ha estat construït amb una base d'aproximadament unes 1000 ampolles de plàstic que entre totes les famílies hem aportat perquè aquest projecte es fes realitat. GRÀCIES!! 

Fa uns dies vam comptar amb la visita del Germàn Llerena educador ambiental a l'Ajuntament de Sant Cugat per a fer la presentació del projecte i per a dir-ho d´alguna forma, fer la presentació oficial. Gràcies, Germàn pel teu suport! 

Aquí us deixe’m aquestes fotografies i un vídeo espectacular de com ha anat tot el procés. 

Gràcies a totes una vegada més i seguim creant projectes participatius i educatius basats en l´educació i conscienciació dels nostres fills/es! 

Resum de tot el projecte

Vista exterior - 1000 ampolles reutilitzades

Interior de l´hivernacle

Presentació amb el Germàn Llerena (abaix esquerra)

Presentació del projecte pels alumnes de 6è

El tall de la cinta!! 
Queda inaugurat aquest hivernacle