Aquest any SI! La Festa Final de Curs - GerberTalent

 Hola famílies, 

després de dos anys "entretingudes" entre d´altres cosses per la pandemia de la Covid19 aquest any venim amb una nova MOLT bona notícia, aquest any estem ja organitzant des de la Comissió de Festes de l´Escola la Festa de Final de Curs. 

Les famílies que ja heu pogut assistir a alguna, suposem que tindreu un molt bon record. Un moment en què gaudim totes d´una jornada enfocada a acomiadar el curs, a divertir-nos i sobretot per a compartir tota la comunitat que formem i compartim. Un any que estem vivint moltes coses. 

Aquest any la temàtica com ja haureu rebut informació volem organitzar un Talent Show. És a dir que deixeu anar aquest talent ocult que teniu i que sempre heu volgut treure´l. 

Per poder participar haureu d'accedir a l'enllaç que adjuntem en aquest correu i omplir el formulari adjunt.

Podeu participar en diverses categories: individual, grupal, familiar...

El dia de la festa farem una gran exhibició i el nostre jurat (el que també ha passat per un gran escrutini), decidirà qui dels nostres talentosos/es mereix emportar-se la gran copa Gerbertina!!!!

Per descomptat, cap participant s´anirà amb les mans buides, ja que tots i totes seran mereixedors/es d’un petit premi de reconeixement.


La data límit per apuntar-se és el 31 de maig aquí l´enllaç

https://bit.ly/FESTAGERBERT